Massage Skælskør

Der er forskellige muligheder indenfor massage.

Dybdegående massage - fjerner spændinger og smerter. Jeg arbejder med lange, langsomme strøg så du bliver afslappet og jeg dermed kan komme dybt ind i musklerne og fjerne selv de dybe spændinger. Du vælger selv hvor lang tid du vil bestille. Det kan være en halv time, en hel eller endda 2 timer hvis det er det du trænger til.

Manuel Lymfedrænage - en helt særlig teknik som hjælp af meget blide, lette og langsomme bevægelser hjælper lymfevæsken gennem kroppen. Det kan fx afhjælpe ved fibromyalgi eller lymfødemer samt en række andre lidelser. Der kan dog være tilfælde hvor du skal have et ok fra din læge før du kan modtage behandling.

Afslappende massage - får dig heeeeeeeelt ned i gear. De fleste falder i søvn under denne type massage. Denne type massage kan også kombineres med øreakupunktur - på den måde kommer du ENDNU længere ned i tempo. Ved denne type massage skal du vælge minimum 1 time.

Hot Stone Massage - Du bliver masseret med Basalt sten som er opvarmet til mellem 54-63 grader. Det varmer dine muskler op og stenene føles nærmest bløde mod din hud. Hvis du har steder som er meget spændt kan vi kombinere så jeg efter de varme sten bruger hænderne til at fjerne spændingerne. Dette er en meget afslappende form for massage

Ansigtsmassage - dejlig, blid og afslappende massage af ansigt, hals og decolté.

Fodmassage - du starter med et dejligt fodbad. Når du har siddet i ca. 10 min. får du fodpeeling og derefter fodmassage.

Thai Hånd Refleksologi - Massage og tryk på akupressurpunkter og zoner i hænderne og på underarme. Behandlingen udføres dels med mine hænder og dels med en massagepind af træ. Alle områder behandles og du vil efterfølgende både kunne mærke, at dine er mere bløde og smidige og afhjælpning af diverse gener du måtte have.

Thai Fod Refleksologi - En blanding mellem zoneterapi og massage. Akupressurpunkter og zoner masseres dels med mine hænder og dels med en massagepind af træ.

Disse to nye behandlingstyper skal simpelthen opleves.