Manuel Lymfedrænage MLD

Fibromyalgi, Lymfødemer, Væskeophobninger, Sårheling, Søvnløshed, Forstoppelse, Bihulebetændelse....

Kender du til ovenstående?

Så bestil en tid til en Manuel Lymfedrængage.... Det er en utrolig blid, let, rytmisk form for massage, som hjælper lymfevæsken til at bevæge sig videre i systemet, så du kommer af med ophobninger og affaldsstoffer


Gamle Nyheder

HOT Nyhed!

Du har nu mulighed for at bestille Hot Stone massage - læs mere om denne type massage under behandnlinger-massage

Atter muligt at bestille behandlinger

Efter flere ugers nedlukning er det nu atter muligt at bestille tid til forskellige behandlinger.

Lige nu kan du få behandling i Skælskør og på Agersø.

Efter d. 19. Maj kan du også bestille tid i København.

Ring eller skriv for at høre nærmere.

Healing

Nyeste tiltag er, at jeg nu er Certificeret Reiki Healer.

Jeg har været så heldig, at en masse skønne mennesker stillede sig til rådighed så jeg kunne øve alle tænklige scenarier på voksne, børn og dyr. Det har gjort, at jeg har oplevet mange forskellige reaktioner; nogle kunne slet ikke mærke noget, nogle så farver, andre mærkede varme eller kulde i kroppen og andre igen så sol, måne og stjerner. Det har været fantastisk at opleve, at det har hjulpet så mange til at få ro og balance. Derfor glæder jeg mig nu til at kunne tilbyde både Reiki Healing, hvor du er fysisk til stede og fjernhealing hvor vi aftaler et tidspunkt hvor du kan være afslappet og jeg så sender fjernhealing til dig.

Healing skal simplthen prøves - det giver en fantastisk følelse!

At lære Healing har også givet mig lyst til at begynde at arbejde mere Spirituelt igen. Derfor kan jeg nu tilbyde oplæg og intuitiv tolkning af Orakelkort samt Pendulering.
Der er uanede muligheder for spørgsmål - dog følger jeg de etiske regler som spirituelle behandlere normalt følger. Dvs. man  kan spørge indtil sig selv, men ikke stille spørgsmål om andre, ingen spørgsmål om sygdom. 
Med  Orakelkort  er  der  mange  måder  at  få  svar på,  afhængig  af  typen  af  spørgsmål.  
Med  Pendulet  kan  man  stille  ja/nej  spørgsmål

Prøvekaniner Søges!

For et par måneder siden brød min gamle skade op igen. Jeg tog den for mange år siden hele vejen ned ad trappen og brækkede halebenet. Da sådan en skade sidder langt inde er der ikke så meget man kan gøre ved det. Jeg talte med en god Samarbejdspartner, Kollega og Veninde som har lært Reiki Healing og hun ville forsøge at sende mig en fjernhealing. Det havde jeg ikke prøvet før, men hold da op det kunne virkelig gøre noget. Efter første session kunne jeg rejse mig fra sengen og gå ned ad trappen til badeværelset - indtil da måtte sådan en tur foregå ved at jeg kravlede ned og så op igen. Vi aftalte endnu en session til et par dage senere. Efter anden session rejste jeg mig og var stort set smertefri...

SÅ gik jeg ellers i gang med at finde ud af hvor jeg selv kunne lære Reiki Healing, for det ville jeg da gerne give videre til andre. Nu er jeg i gang med forløbet og grunden til at jeg fortæller om det herinde er, at jeg skal bruge nogle personer som jeg må øve på. Det jeg har brug for lige nu er nogle personer som er fysisk til stede i min klinik i Skælskør eller hjemme på Agersø. Jeg har brug for at vi bagefter tager en snak om hvad jeg mærkede undervejs og hvad du oplevede. Efterfølgende vil jeg gerne have en opdatering på om du har mærket noget dagene efter. Til gengæld får du tilbud om en Reiki Healing ganske gratis.

Når jeg har øvet på et antal personer går jeg videre til næste del som er fjernhealing og her skal jeg igen bruge prøvekaniner. Men det skriver jeg om herinde når det bliver aktuelt.

Så lige nu er det kun personer som kan være fysisk til stede.

Ring eller skriv gerne på 23667895