Reiki Healing Skælskør

Reiki betyder Universel Livsenergi.

Healingen foregår ved at jeg starter med at scanne dine chakraer for at mærke om der er ubalance. Derefter sender jeg den nødvendige energi mod de chakraer som ikke er i balance. 
Hvis du har ønsket et specifikt fokusområde er det så det der nu sendes energi til. Energien hjælper din krop til selv at genoprette balance i området og afhjælpe smerter. Hvis du ikke har noget specifikt ønske scanner jeg hele kroppen for at mærke hvor der evt må være behov for hjælp. Jeg arbejder meget med intuition når jeg Healer.

Hvis du ikke selv kan være fysisk til stede kan du modtage en Fjernhealing. Her aftaler vi et tidspunkt hvor du  har mulighed for at lægge dig ned og slappe helt af i ca. 15 min. Jeg gennemgår så de samme processer som beskrevet ovenfor - det går dog lidt hurtigere når der er tale om fjernhealing. Jeg kontakter dig kort før aftalt tid, og igen når vi er færdige - så vi kan udveksle hvad vi begge har oplevet undervejs.

Har du et dyr som har brug for Healing? Det kan jeg også hjælpe med. Typisk vil jeg komme ud til dig, så det foregår i dyrets egne trygge rammer. Her starter jeg også med at scanne dyret for at mærke ubalancer og sætter så ind der hvor jeg mærker det er nødvendigt.